Menu
Your Cart

 Atenție! Din cauza unor greve și proteste sociale în spațiul comunitar european, comenzile pot suferi întârzieri neașteptate.

Windows 10 Home – Licentă Digitală

Windows 10 Home – Licentă Digitală
Cel mai vândut -12 %
Windows 10 Home – Licentă Digitală
  • Stoc: 309
  • Cod produs: EPWIN10HOME
259,00 Lei
229,00 Lei
Fără TVA: 229,00 Lei

Windows 10 Home – Licența Digitala

Aceasta licența este noua, originala si legala

Poate fi instalat si in limba romana

Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice

Se emite factura fiscala

Licența Electronica (cheia de activare) se livrează prin e-mail, sau fizic daca selectați livrare prin curier rapid.

Se poate reinstala de nenumărate ori, are valabilitate pe viată

Activarea se face automat după instalarea programului.

Familiar si mai bun ca niciodată

Windows 10 este familiar si ușor de utilizat, cu nenumărate similarități cu Windows 7, inclusiv meniul Start. Pornește si reia rapid, are o securitate incorporata sporita pentru a va proteja si este proiectat pentru a funcționa cu software-ul si hardware-ul pe care le aveți deja.

Faceți web-ul sa lucreze la fel ca dvs.

Microsoft Edge va permite sa treceți mai rapid de a răsfoi la a realiza lucruri. Scrieti1 sau tastați notițe direct pe paginile web si partajați-le cu alții, citiți articole online fără distrageri si salvați-va lecturile preferate pentru a le accesa ulterior mai facil.

A face mai multe lucruri in același timp ajuta la finalizarea mai rapida a lucrurilor

Finalizați mai rapid lucrurile, gestionând-va desktopul. Fixați patru elemente pe ecran in același timp si creați desktopuri virtuale oricând aveți nevoie de mai mult spațiu sau doriți sa grupați lucrurile in funcție de proiect, precum aplicațiile Office pentru lucru si jocurile pentru distracție.

Noul Magazin Windows este unicul locul unde puteți găsi aplicațiile si jocurile dvs. preferate – o experiență de cumpărături unificata pe fiecare dispozitiv cu Windows 10. Răsfoiți magazinul pe PC-ul, tableta sau telefonul dvs. si descărcați ușor aplicații, jocuri, muzica, filme si show-uri TV.

Windows 10 este furnizat cu aplicații extraordinare incorporate, precum hârți, Fotografii, E-mail si Calendar, Groove, Filme si TV. Toate aceste aplicații utilizează OneDrive pentru a va copia de rezerva informațiile si a le sincroniza uniform pe dispozitivele dvs. cu Windows 10, astfel încât sa nu fiți departe de ceea ce aveți nevoie.

Windows 10 Home este disponibil in peste 106 limbi, printre care si limba romană.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha