Menu
Your Cart

 Atenție! Din cauza unor greve și proteste sociale în spațiul comunitar european, comenzile pot suferi întârzieri neașteptate.

Despre noi

Voltmag.ro - Investește in calitate!

Materiale si echipamente pentru producerea si distribuția energiei electrice "la îndemâna unui click".

Un magazin născut in anul 2017 care comercializează numeroase produse din domeniul energiei electrice.

Magazinul nostru permite clienților sa achiziționeze, in mod autonom si comod, direct de acasă sau de la birou diverse materiale si echipamente pentru instanțiilor electrice clasice sau cele pentru producerea energiei alternative, instrumente de măsură si scule/ustensile specifice.

Misiunea noastră este de a îmbina nevoile clienților de astăzi cu soluțiile tehnologice de mâine, datorită calității produselor și serviciilor pe care le oferim și a amabilității colaboratorilor noștri, sortimentului vast și capacității de a prezenta oferta noastră într-un mod plăcut, clar și relevant. 

Prioritate noastră este să mulțumim clienții prin propunerea unor produse de buna calitate, consultanta pentru adoptarea soluțiilor in faza de achiziționare, optima asistentă in perioada de garanție si post garanție.

Soluții pentru proiectele dumneavoastră

Voltmag.ro vă oferă soluții unice și personalizate. 

Acțiuni promoționale

Oferim proiecte personalizate pentru activitățile dumneavoastră de marketing promoțional, oferind o abordare integrată în definirea de

- catalogul de premii

- promoții pentru consumatori

- promoții

- sponsorizări

- etc.

Stimulente și cadouri corporative

Pentru cadourile corporative și inițiativele de stimulare a partenerilor de afaceri sau a angajaților și/sau clienților puteți alege dintr-o gamă largă de produse de marcă de top la un preț întotdeauna competitiv sau cardul cadou, cardul nostru cadou disponibil în valori nominale de pana la 10000 lei: libertate maximă de alegere pentru destinatar!

Surprizele nu se termină aici.

Pentru a ne contacta ne puteți scrie un e-mail la: office@voltmag.ro