Menu
Your Cart

 Atenție! Din cauza unor greve și proteste sociale în spațiul comunitar european, comenzile pot suferi întârzieri neașteptate.

Metode de Plată

METODE DE PLATA

1. Plata cu Card Bancar

Daca dorești sa plătești integral cu card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), bifează aceasta opțiune in comanda si vei fi direcționat pe o pagină securizată de plăti online cu serviciul iPay de la Banca Transilvania. Detaliile cardului tău nu vor ajunge la cunostinta angajaților VOLTMAG. Întreaga tranzacție se va desfășura pe serverele procesatorului de plăti online.

2. Plata cu Ordin de Plata

Daca optezi pentru aceasta metoda de plata, vei primi prin email o factura proforma pentru confirmarea comenzii care va conține toate detaliile de plată. Plata comenzii se va face integral. Factura proforma va avea termen de plata 2 zile lucrătoare, aceasta va fi achitată iar copia ordinului de plată va fi transmisa către VOLTMAG prin email la comenzi@voltmag.ro, in caz contrar VOLTMAG își rezervă dreptul de a anula comanda.

3. Plata la Termen

Această modalitate de plata este aplicată doar clienților fideli ai Electric Power srl. Termenul de plată poate fi de 7, 15 sau 30 de zile și este acordat pe baza unui contract de furnizare/colaborare. Plata se va efectua utilizând datele din facturile emise, aferente comenzilor lansate.