Menu
Your Cart

 Atenție! Din cauza unor greve și proteste sociale în spațiul comunitar european, comenzile pot suferi întârzieri neașteptate.

Invertoare Fotovoltaice Stocare Energie - Retrofit

Invertoare Stocare Energie

Invertoarele de stocare ZCS Azzurro sunt ideale pentru optimizarea independenței energetice în aplicațiile rezidențiale și comerciale. Instalarea este rapidă și ușoară, iar configurarea este automată. Soluțiile de stocare ZCS sunt disponibile în 2 tipuri: retrofit și hibrid.

Prima variantă are o putere nominală de 3 kW și o capacitate de stocare de până la 25 kWh, destinată instalațiilor noi și de modernizare. În timp ce gama hibridă prezintă o putere nominală de la 3 kW la 6 kW monofazat și de la 5 kW la 20 kW trifazat, ideală pe instalații de construcții noi.

De asemenea, întreaga gamă este capabilă să funcționeze în modul autonom, asigurând continuitatea alimentării cu energie electrică în cazul unei pene de curent.


 ZCS Azzurro 3000SP Invertor Stocare - Retrofit  ZCS Azzurro 3000SP Invertor Stocare - Retrofit
Nou
Brand: ZCS AZZURO Cod produs: EPZZT3000SPV2
Invertorul de stocare ZCS Azzurro retrofit este soluția ideală pentru optimizarea independenței energetice în aplicațiile rezidențiale.Cu o putere nominală de 3kW și o capacitate de stocare de până la 25kWh, este potrivit pentru orice tip de instalații On-Grid. În plus, conexiunea CA a Inve..
5.519,00 Lei Fără TVA:5.519,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)