Menu
Your Cart

 Atenție! Din cauza unor greve și proteste sociale în spațiul comunitar european, comenzile pot suferi întârzieri neașteptate.

Windows 10 Professional Retail – Licentă Digitală

Windows 10 Professional Retail – Licentă Digitală
-34 %
Windows 10 Professional Retail – Licentă Digitală
  • Stoc: 203
  • Cod produs: EPWIN10PRO
349,00 Lei
229,00 Lei
Fără TVA: 229,00 Lei

Windows 10 Professional Retail – Licentă Digitală

Aceasta licența este noua, originala si legala

Poate fi instalat si in limba romana

Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice

Se emite factura fiscală

Licența Electronica (cheia de activare) se livrează prin e-mail, sau fizic daca selectați livrare prin curier rapid.

Se poate reinstala de nenumărate ori, are valabilitate pe viată

Activarea se face automat după instalarea programului.

Windows 10 Pro, pentru profesioniști

Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesioniști si pentru companii. Microsoft Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe lângă PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Windows 10 Pro va oferă împreună cu funcțiile sale suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesioniștilor.

Informații despre produs

Noul sistem de operare Windows 10 Pro oferă atât utilizatorilor experimentați cat si începătorilor o fundație solida si un mediu familiar. Precum edițiile anterioare ale sistemului de operare Windows, versiunea Pro oferă o interfața extrem de ușor de utilizat. In plus, Microsoft Windows 10 Pro se ajustează dispozitivului pe care este instalat si proprietăților acestuia. Cerințele acestui sistem de operare sunt similare cu ale predecesorilor săi, Windows 8 si Windows 8.1. Acest lucru înseamnă ca si calculatoarele mai vechi pot rula Windows 10 Pro fără probleme.

Caracteristici noi in sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro

In afara de modificările optice, sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro include si caracteristici noi: Cortana – un asistent personal inteligent care se va dovedi un ajutor valoros in activitățile zilnice si pe care va fi o plăcere sa il cunoașteți. Microsoft Edge – noul browser pentru internet care înlocuiește vechiul Internet Explorer. Recunoaștere faciala si acces biometric- scanarea amprentei degetului sau a fetei, daca echipamentul necesar este disponibil. Continuum – modul dedicat pentru tableta si dispozitive touch. Windows Holographic- platforma pentru ochelarii HoloLens (realitate augmentată).

Sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro include si aplicații pentru calendar, e-mail, muzica, fotografii sau video. O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, ca va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicații care necesita procesare grafica de ultima generație. Astfel si jocurile Xbox One de pe contul dumneavoastră Microsoft primesc boost-ul necesar in performanta, pentru a va permite sa le vizualizați sau sa le jucați in streaming.

Funcții actualizate si noul sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro

Familiarul meniu Start a fost refăcut astfel încât o parte din el oferă o suprafața sub forma de ferestre care poate fi personalizata cu funcții individuale, in funcție de necesitățile dumneavoastră. Desktopul a fost înzestrat cu functii noi care va permit utilizarea mai multor desktopuri virtuale. Magazinul Windows Store a fost standardizat pentru toate versiunile, împreună cu conversia la Microsoft Windows 10 Pro.

Securitate si protecția datelor

Din respect pentru securitate, sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro a introdus noul standard pentru autentificare online, Fido Alliance 2.0. In tandem cu acesta, a fost introdusa autentificarea barometrică “Microsoft Hello”, care va permite accesarea PC-ului fără a mai fi necesara o parola.

Când vine vorba de protecția datelor cu caracter personal Windows 10 introduce noul EDP(Enterprise Data Protection). Este un modul care protejează datele cu caracter personal împotrivă utilizării nedorite. Un alt exemplu ar putea fi setările din sistem, care va permit modificarea datelor transmise către Microsoft, sub forma de feedback.

Suport optim cu Microsoft Windows 10 Pro

Microsoft a precizat ca pe viitor nu vor mai publica alte versiuni de Windows, in schimb Windows v-a fi utilizat ca si un serviciu. Acest lucru înseamnă ca daca ați achiziționat Windows 10 Pro veți primi nu numai actualizări sub forma remedierii bug-urilor apărute, dar si noi caracteristici care nu au fost disponibile la momentul lansării sau in momentul in care ați achiziționat sistemul de operare.

Windows 10 Professional este disponibil in peste 106 limbi, printre care si limba romană.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha